Beoordelingen van Chinese Muur Hilversum

Recente recensies van Chinese Muur Hilversum

5 sterren na 254 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeger bestelde wij bijna maandelijks, maar sinds de nieuwe eigenaar is het helaas geen feestje meer. De gerechten zijn allemaal nat en de babi pangang, heeft helaas niets meer met origineel te maken. Hoe jammer, we hadden ons echt verheugd op Chinees.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, misschien nog een keer een oplossing voor al het plastic?

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar kwam veel later dan afgesproken.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig het maand menu, dat bevalt ons goed, alle gerechten goed van smaak. Bij de loempia met babipangan ging er iets mis de babipangan en de saus was vergeten. Even gebeld en er werd een portie babi pangang nageleverd. Minpuntje vond ik dat ik werdt teruggebeld met de vraag of ik het wel goed gezien had want volgens de kok had hij de bestelling goed klaargemaakt.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten weer, vriendelijk en op tijd bezorgd.

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer en mooi op tijd . Super 👌🏻👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke visgerechten. Deze keer ti pan 3 soorten vis. Heerlijk gekruid!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect en keurig op tijd !!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Helaas alleen de Pangang spek niet knapperig maar zompig. Hopelijk volgende keer beter.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu was prima. Lekkere gerechten voor prima prijs. Loempiaatjes waren zelfs nog knapperig.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een heerlijke maaltijd

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de mini loempia's van de actie gemist: jammer.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon een uitstekende Chinees! Goede portie's, smakelijk, betaalbaar en bij bestelling netjes op tijd!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was top. alleen 20 minuten te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets fout gegaan met mijn adres. Maar de bezorger belde mij op een heeft de bestelling enkele minuten later alsnog netjes bezorgd. En het eten was nog heet. We hebben heerlijk gegeten.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was lekker. De patat was zacht en plakkerig. Geen beloofde gratis loempiaatjes en geen reactie toen ik hierover ge-emaild heb! Bezorgkosten hoog voor zeer klene afstand!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed prijs-kwaliteitverhouding. Op tijd bezorgd door nette koerier.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitgebreide goed verzorgde maaltijd die keurig op de afgesproken tijd werd bezorgd! Mijn complimenten.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten zijn goed van smaak (lekker) en voldoende warm. De nasi en bami waren dit keer iets vetter als dat we gewend zijn.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere goed gevulde loempia met heerlijke saté en eitje met atjar. Goede smaken goede kwaliteit. Bezorger zeer vriendelijk.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect alles weer.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chinese rijsttafel, heerlijk en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van het maandmenu en extra's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling online geplaatst en werd ook netjes op tijd afgeleverd. De babi pangang was heerlijk en de Foo Yong Hai ook heel smakelijk. Ik heb de vegetarische nassi erbij genomen en was zeer goed van smaak. Ik heb al eerder besteld bij de Chinese muur en het blijft mijn favoriet, dus tot een volgende keer maar weer.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi en bami waren behoorlijk vettig. Volgens mij waren ze meermalen gebakken met heel veel olie. Niet echt lekker.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm en op tijd

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan een uur ( 90 minuten) moeten wachten op het eten. Dit is veel te lang. Het kan betekenen dat we aan een ander restaurant de voorkeur geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, we hadden besteld voor 20 personen, allemaal zeer positief over smaak en kwaliteit. Was bovendien perfect op tijd.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tjaptjoi met veel groente, alles warm.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekregen Top

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd bezorging op de aangegeven tijd. Goed eten voor een goede prijs. Wij kiezen vaak voor het maandmenu of Sam Pou (het zelf te kiezen menu). Altijd goed!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer had ik Mihoen met Garnalen en een Garnalen sate in soja saus. Het gerecht was goed warm toen het werd bezorgd. De bezorger was zeer vriendelijk . Het eten was bijzonder lekker. Ik kan het een ieder aanraden om te bestellen bij de Chinese Muur .

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en op de juiste temperatuur, bovendien vriendelijke bezorgers. Maar het belangrijkste is de uitstekende kwaliteit van het eten. Het is en blijft mijn favoriete restaurant.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 vd beste in het dorp naar mijn mening... Erg lekker mooie prijzen, top dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en top bezorging!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd bezorgd en eten was heerlijk!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar blijven de kortingscodes. Ik bestel al een tijdje, jullie adverteren met kortingcodes, maar deze blijven weg.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en behulpzame bezorger. Dus top!

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. en nog voldoende om morgen naar uit te kijken. De gratis loempia's hoeven voor mij niet. De porties zijn al zeer royaal. Doe dan liever wat kroepoek of een mini dessert extra. Dat voegt wat toe. Maar complimenten. ook voor de zorgvuldige bezorging.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten en bezorging goed alleen jammer ik nasi kreeg inplaats van bami zoals ik bestelt had. maar had geen zin om te bellen hadden ze anders wel recht gezet maar had trek. het eten is goed dat is belangrijke dan een foutje.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer fantastisch. Goed warm en keurig op tijd.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke menu’s , goed en snel bezorgd!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en veel, zeker voor de prijs die je betaalt. Hadden helaas een gerecht anders gekregen dan besteld maar alsnog was het heerlijk!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On time delivery this time and the food was delicious.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, prima maaltijd!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.20 besteld en aangegeven het eten om 18.15 bezorgd te willen hebben zodat de kinderen op tijd naar bed konden. 18.25 gebeld, het eten zou onderweg zijn. 18.45 maar weer gebeld, nee het eten is onderweg mevrouw. 18.55 kwam het eten dan eindelijk. Patat voor kids was klef, frikandel nagenoeg koud, onze loempia zat geen krokant stukje meer aan. Rest van het eten absoluut heerlijk, maar die bezorging is dramatisch. Bezorger wel heel aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar meer dan 2u zitten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, het eten was lauw. Jammer! De smaak was goed en de kwaliteit ook. Het eten werd 25 minuten later bezorgd dan afgesproken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging ging naar wens, het eten was lekker maar iets te zout.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed te eten en keurig op tijd afgeleverd. Alles vlot geregeld. Aanbevolen.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het laat bezorgd werd (zondag en druk) weer uitstekend gegeten. Alleen jammer dat bij het combinatiemenu SamPoh de pikante kip geschrapt is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van tjaptjoi kregen we iets anders, niks extra's zoals kleine loempia's of een stukje kroepoek

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging ging helemaal fout. 18:00 uur werd na bellen 19:00 uur. Bezorger had bij verkeerd adres geleverd. Nog nooit gebeurd. Incidenteel zullen we maar zeggen.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de tweede keer besteld. Het eten is heel erg lekker. En de prijs kwaliteit verhouding is ook goed

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers eten. Vriendelijke bezorger. Ik durf te wedden dat dit de beste Chinees van het Gooi is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs. Ik zal hier zeker regelmatig komen

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig, goed op temperatuur, forse portie en keurig op tijd gelwverd. Top.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was goed warm, heet zelfs, Top. En erg lekker van smaak. Ook de levering was heel snel, ik geloof precies 30 minuten na bestelling al binnen. Top kok, heel blij mee.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en goed heet. Tevens zat er een verrassing bij. Top geregeld.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en ruim voldoende.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Goed warm en mooi op tijd. Echt super gegeten ook de gast was zeer tevreden!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en lekker!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima hoor !

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goede kwaliteit grote portie en goed van temperatuur

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijke maaltijden! Klasse.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het bakje niet goed was dichtgedrukt en daardoor was gaan lekken en de helft van me titan ossenhaas saus in de zak zat eten was heel goed de bezorger verondeschuldige zich nog voor het niet goed sluiten van het bakje hoop dat de Chinese muur voortaan beter oplet

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en smaakt altijd naar meer😀

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel en heerlijk ook nog eens heerlijk warm

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten weer!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd niet te hebben besteld door koud en slecht eten vandaag weer eens geprobeerd. Het was TOP!! Heerlijk gegeten en het was goed heet!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Keurig op tijd gebracht, zelfs eerder dan gemeld in de aankondiging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling fout, geen daging roedjak gehad en de babi spek was heeeeel zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant en dat houden we zo!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Lekker eten en super warm.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 gerecht super lekker, het andere iets flauw en de saus wat te zoet. Erg handig dat je per mail de bezorgtijd door krijgt. Bezorger was een kwartiertje later dan gemeld

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer, eten en bezorging!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar de bezorging 40 minuten later dan afgesproken zonder dat we hierover ingelicht werden. Heb uiteindelijk zelf gebeld waar het eten bleef...

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de kerrie garnalen en de gepaneerde inktvis besteld. Veel vis, veel groenten, heerlijk van smaak !

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor een goede prijs. Bezorging op tijd, eten goed warm.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte loempia en foe yong hai met garnalen. Op tijd ,warm en vriendelijk bezorgd.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altyd prima en veel en zoals gewend goed warm aangekomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Chinese food and quickest delivery!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd vlot bezorgd en was erg lekker

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer helemaal goed

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima en lekker, prijs en kwaliteit in verhouding alleen jammer dat er een flink stuk eierschaal in de fou yung hai zat maar kan gebeuren...

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijk als altijd!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de late bestelling werd alles voortijdig bezorgd. De etenswaren waren behoorlijk warm. Tevens van goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ti pan vis! Warm en snel.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en op tijd en WARM 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes en mooi op tijd

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel veel opvulling dmv groente en weinig vlees en vlees behoorlijk vet berzorgen duurde 1 uur

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg karig allemaal.....geen kroepoek erbij of atjar....erg duur voor een klein bakje. ik stop ermee.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak en kwaliteit. ook op tijd volgens afspraak bezorgd. top

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd snel en warm bezorgd.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd ,nog goed heet en echt heerlijk.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, gaan we vaker doen

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets te weinig in de bak voor die prijs! waar waren de gratis loempiaatjes? het zou fijn zijn als er ook een klein zakje kroepoek en atjar bijgeleverd zouden kunnen.......online bestelling

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas toch champignons in twee gerechten ondanks speciaal verzoek daar ik absoluut geen champignons eet.ook was zowel de bami als de nasi opgebakken met duidelijke aanbrand plekken.zeer teleurgesteld over deze bestelling.het is in de vuilnisbak terecht gekomen.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk digitaal besteld en vlot bezorgd. Lekker gegeten. Zou heel fijn als jullie zouden willen nadenken over t vervangen van al die plastic bakjes of er statiegeld op willen zetten?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, en supersnel en warm bezorgd door vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd geleverd. Echter schrokken we van de loempia, die we bestelde. Deze was kletsnat en lag in een flinke plas vocht, dat je het kon uitknijpen. De rest van het eten zag er goed uit en zag er goed uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen opmerking, de bezorger was aardig en optijd, Het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse bakjes waren omgevallen en een bakje soep zelfs half leeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, grote porties. Warm en op tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en netjes op tijd bezorgd op de aangegeven tijd

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, smaakvol en heerlijke loempia's. Hier ga ik vaker bestellen.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, vers, goede temperatuur en op tijd bezorgd. Chinese rijsttafel voor 2 personen. Met z'n vieren gegeten en nog veel over.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed. Lekker eten, op tijd gebracht (als ik toch iets moet zeuren: eerder dan per mail aangegeven :) ).

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd zoals gewoonlijk. En de maaltijd keurig oké.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het eten niet erg warm loempia was niet knapperig

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was vlees erg taai , zijn we niet Gewend. Jammer.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk 💪🏻 Keurig op tijd 👍🏻En was goed warm 🤘🏻🤘🏻🤘🏻

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food (especially the Peking Duck) and quick delivery.

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, bezorging snel,

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo jammer dat je op maandag het over gebleven eten van zondag krijgt...kip balletjes in deeg droop het vet uit en waren glazig gewoon niet te eten!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer, alleen...we vonden het eten deze keer erg zout.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en temperatuur van de bestelling was erg goed. Gevraagd om mager vlees van de babi pangang, prima. Bezorging op tijd.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima warm! En smakelijke gerechten.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang niet wat ik ben gewend. Helemaal gaar, geen knapperig stukje, niet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging, eten is heerlijk. Goede porties. Aardige bezorger. Hier bestel ik vaker.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer heerlijk gegeten, mijn compliment.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. We hadden de Fou yong Hai en Babi Pangang, vooral de laatste was echt heerlijk. Zo mals, we hebben gesmuld!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijke gerechten.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 gerechten besteld. Werd geleverd in een zware plastic tas en was een ruime hoeveelheid voor 2 personen. Dus dat is fijn! Alleen waren de stukken vlees erg groot en droog en zat er weinig smaak aan. Dit gaan we dus niet nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd. Eten goed van smaak en temperatuur. De korst van de mini loempia's en van de gebakken banaan waren krokant. De babi pangang was dit keer te vet en niet goed doorbakken. (meestal goed).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed verzorgd, ik had nog een vraag gesteld bij de bestelling wordt deze nog per e-mail beantwoord ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten had warmer gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia was dit keer wat aan de zoute kant. Maar toch smakelijk gegeten. Levering was goed warm en exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even vooraf, de kwaliteit van het eten is sinds de nieuwe bewoners echt vooruit gegaan. De nieuwe bewoners hebben mij en mijn collega's wel 175 euro aan korting gekost. De punten bij mijn CMH waren zonder waarschuwing verdwenen en die kregen we niet meer terug, jammer dat we niet vooraf gewaarschuwd waren. Het gerecht was weer super goed, maar de twee loempia's dropen van het vet en waren helemaal week. Hopelijk is dit eenmalig want ze waren er super op vooruit gegaan. Het is weer zo als het ooit was bij de CMH.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de Indonesische Rijsttafel voor 2 personen. De Gado Gado was helaas niets anders dan satesaus, taugé en kroepoek stukjes. Dat stelde me teleur. Ik had er minstens meer groenten in verwacht. Verder was het allemaal heel lekker. En qua de hoeveelheid zou er wel een derde bak bami bij kunnen! :-)

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en goed op tijd volgende keer zeker weer bij de Chinese muur

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd op 21 april 2019

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, ruim voldoende én snel bezorgd!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ook op zon en feestdagen. Heerlijk gegeten voor prima prijs. Lekker loepia's waar het vet tenminste niet vanaf druipt in tegenstelling van de andere bezorgchinezen in Hilversum. Ze hebben er een vaste klant bij.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel met bezorgen, en het eten is heerlijk!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Vlees mag meer rundvlees zijn.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was niet meegeleverd maar dat kan gebeuren. Normaal is alles wel compleet. We vinden de kwaliteit echt drastisch terug gelopen bij hoe het vroeger (vorige eigenaar??) was. We bestellen dus ook absoluut minder dan voorheen. Er zit amper nog smaak aan de bami, de nasi en de sate. De kip in zwarte bonensaus is goed maar de hoeveelheid kip is een stuk minder dan voorheen. Alles heeft een stuk minder smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top. Alleen ging het bezorgen niet helemaal goed. Diverse bakjes zaten niet goed dicht. Dus. Was het in de tas gelopen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was veeel en lekker, en de bezorger was netjes en attent

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen kwartier te vroeg bezorgd net lastig daar nog niet iedereen thuis was en eten koud kon worden.

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ben altijd zeer tevreden goede bezorgers en altijd op tijd. Eten is zeer lekker en goed op smaak. Echt een aanrader.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef het hoogste cijfer wat er is alles zee goed en heerlijk warm goed gedaan en een vlotte service zeer zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was prima. Wij hadden een kortingscode gekregen. Deze kon in eerste instantie niet gebruikt worden in het weekend. Maar de Chinese Muur heeft deze wel toegekend. Het eten werd keurig op tijd geleverd en was goed warm. Voor zowel kwaliteit als bezorging nu 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, kroepoek vergeten maar nog wel nabezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was HEERLIJK! Ik kwam op het idee omdat ik, als Utopa streamer, ze daar chinees zag eten. Zoals zij daar ook zeiden, het was echt lekker én warm. Enige klacht is: het is wel VEEL!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg vlot en goed heet bezorgd deze keer , dus weer een aanrader !!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde ruim een uur!! alles nat door lekken van bakjes. Kroepoep niet geleverd, wel besteld en bestaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, snel en goed. Lekker gegeten.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, maar geen gratis loempia’s mogen ontvangen. De Pekingeend is mals en erg lekker!

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was supersnel en daardoor was het eten ook nog lekker warm! We waren nog niet eens thuis, maar de bezorger wachtte op ons in de auto, heel aardig.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Via Internet onze bestelling door gegeven. Alles was klaar op de afgesproken tijd. Prima porties en erg lekker. Wat mij betreft daarom 5 sterren. Volgende keer komen we hier weer.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food & fast delivery!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit eten en op afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gado gado was alleen met taugé ipv verschillende soorten groente, zoals kool sperziebonen etc. Jammer. De rest was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel besteld voor 3 personen. Je krijgt voldoende. Toch ook nu weer erg laat na doorgegeven tijd geleverd. We hebben zeker nog 20 minuten moeten wachten na de aangegeven tijd. En dat merkte je, het eten was niet goed warm meer. Jammer, de smaak is namelijk prima. Maar het moet wel heet zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer, dat ik hier bestelde. Op tijd bezorgd en wat smaakte het lekker! De volgende keer wordt het zeker weer de Chinese Muur!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gebakken banaan besteld maar kreeg garnalen. Voor de rest niets dan lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam precies op tijd! Alles was nog super heet en het smaakte prima. Vooral de tjap tjoy was lekker.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan het vlees van de babi pangang zat veel te veel vet. En ik was gewend aan beter gegrilde stukjes varkensvlees. Hopelijk volgende keer beter. Mvg, Bruinsma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 gerecht prima babi pangang SPEK was niet te eten. Spek was kurk droog heeft niets met spek te maken leken wel restjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen lange wachttijd En het was erg lekker

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de loempia echt een teleurstelling. De vulling was bijna helemaal tauge. En het smaakte alleen naar olie. De nasi goreng was saaier en droger dan vroeger. Maar de babi pangang, bami, tjap tjoy en kip in shanghai saus waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi pangang met bami besteld, echter nasi gekregen.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten......goed warm....keurig op tijd....aanrader voor een volgende keer

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd heb bijna een abonnement haha

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was goed En het vlees koud

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima , miste alleen de punten ? Zijn die er niet meer ?

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er heel snel, binnen een half uur!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen waren wij zeer tevreden over het eten maar dit is behoorlijk achteruit gegaan de kwaliteit is niet meer wat het geweest is babi pangang veels te stug niet lekker mals de nasi leek.op.witte rijst met hier en daar iets van groente jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel all jaren bij jullie en het is altijd goed op tijd en het is ook altijd warm en vers gebracht ik kan ook niet zelf maken voor dat geld Dus van mij een DIKKE 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammergenoeg 20 minuten te laat. Was op een zondag, maar toch, al om half 5 besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd supersnel geleverd. En het eten was heet en weer ontzettend lekker. Topzaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Had een iets warmer kunnen zijn, maar wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was nogal sceptisch na de wisseling van eigenaar, maar ben uiterst tevreden! Voor mij is het de beste Chinees in Hilversum. Bestel eens Tjap tjoi met garnalen en je weet hoe goed de Chinese Muur is. Ook de bezorging is goed en vriendelijk.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten Bezorging keurig op tijd

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk goed op temperatuur

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging goed op tijd en het eten was gewoon heet ! De prijs / kwaliteit verhouding kan beter. Kip saté was niet geheel gaat en das jammer .... !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een snelle bezorging

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Stond klaar op afgesproken tijdstip. Smakelijk eten en zeer warm nog bij thuiskomst. Voor herhaling vatbaar

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer bijzonder lekker. Na een iets mindere vorige keer nu weer goed verzorgde en erg lekkere ervaring. Snelle bezorging en ruim voldoende. Bedankt.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was good but no crab instead of chicken which I do not eat!!! Menu said crab & shrimp?!

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en de bezorging uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was totaal anders als anders.Middenklasse die je overal kunt bestellen. Na zoveel jaar trouw klant was dit de laatste bestelling. Wat doe ik met mijn punten?

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De smaak was voortreffelijk van alle zes de gerechten. Zeer vriendelijk personeel. Echter ik snap dat het op tweede kerstdag erg druk is, maar twee van de zes gerechten waren steen koud bij thuiskomst. Hopelijk volgende keer beter.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is fantastisch niks op aan te merken. Echter het bezorgen duurt toch wel redelijk lang ook al vraag je zo snel mogelijk

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect verpakt heerlijk eten . ruime porties. met 13 personen genoten .

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima restaurant. Altijd goed en veel zaken mee gedaan. Maar ik merk dat ik al mijn gespaarde punten kwijt ben. Ik had zeker alles bij elkaar een euro of 40 gespaard. Weg , Foetsie !!! Zonde !!! , zijn vast nog meer mensen die zich ge…. voelen. Greatzzz Darry

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed warm. De bezorgtijd van 18.00uur niet gehaald ws door drukte in restaurant?

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang was anders als voorheen. Wat flauw van smaak, mag wat pittiger.Leek iets te hard gebakken en was wat taai. Verder alles prima en heerlijk gegeten. Had het bij de bestelling al aangegeven, maar ben teleurgesteld over mijn verdwenen spaarpunten. Had een flink tegoed opgebouwd in een aantal jaar en die is nu ineens verdwenen. Jammer, heb daar helaas nooit bericht over gehad. Was volgens mij ongeveer €50,00. Verder nogmaals prima gegeten en zeker voor een volgende keer weer. Nog fijne feestdagen verder.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima in orde aanpassing in rijsttafel gerechten geen probleem en volgens afspraak optijd geleverd. Een aanrader om hier te bestellen

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vleesgerechten waren goed, de bami en nasi zijn echt smakeloos. Sinds wanneer zitten er doperwten en wortel in jullie nasi. Verder nagenoeg alleen witte rijst. Bami nog kaler. Absoluut geen aanrader meer. Spaarpunten zijn ook verdwenen zonder aankondiging. Geen reden meer om hier te blijven bestellen. Jammer na al die jaren.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er vroeger dan ik had verwacht. Het eten heeft ons goed gesmaakt en ook de prijs viel mee.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig de app, werkt snel en makkelijk. Bezorging vriendelijk en snel.De ku lo yuk was knapperig en warm.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe website is geen verbetering, jammer. Eten is als altijd prima kwaliteit. Jammer dat de kleine porties verdwenen zijn, waardoor jullie zo'n 20% duurder zijn geworden.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en op tijd geleverd.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en op de afgesproken tijd. Wel veel, we hebben er samen drie keer van gegeten. Misschien iets verkeerd begrepen bij het via internet bestellen? Met vriendelijke groeten, Theo Mooiweer.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker als altijd

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw en flauw. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Bestelling makkelijk en snel online geplaatst en keurig op tijd gebracht. En eten smaakte ook nog eens zeer goed!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd op tijd geleverd, dit in tegenstelling tot thuisbezorgd.nl. die vakerk later zijn dan de gewenste tijd. Eten was lekker, maar mag voor ons wat pittiger zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons Sinterklaas feestje bij ons thuis met de familie hebben we ervoor gekozen om 2 maal het maandmenu te bestellen. Daarnaast nog wat extra loempiaatjes. Iedereen heeft er heerlijk van genoten, het was voldoende voor 2 gezinnen. De bezorging was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.